lördag 1 december 2012

Hejdå för ett tag!

Jag har ingen blogglust. Ville bara meddela det. Tar en paus och återkommer eventuellt, kanske inte alls. Veckan som gått har varit jobbig, i onsdags blev vår andra kisse akut sjuk. Samma symtom som Molle. Det hela gick fort. Jag satt på badrumsgolvet med henne i famnen i två timmar tills min granne kom hem och sköt henne. Eftersom hon i princip bara var inomhus blev jag väldigt misstänksam och det visade sig att jag hade haft rätt - vår värmeanläggning nere i tvättstugan har läckt glykol. Fanns ett litet, litet hål på slangen, så litet att det inte larmade. Vilket det skall göra! Känns aningen svettigt att tänka tanken på vad som kunnat hända om ett barn gått ned dit. Vi köpte vårt värmesystem 2009 så det är i princip nytt. Detta skall inte kunna hända, värmegubbarna hade aldrig sett det ske tidigare.

Titti blev nästan sju år. Hon är (var) bara en katt men det spelar liksom ingen roll för det känns hemskt iallafall. Så jäkla onödigt. Att lägga ned henne i kartongen inrullad i en handduk var hemskt. Att höra skotten var ännu värre. Dock var hon då i princip död när grannen (TACK P&M för all hjälp!!!), glykol orsakar hjärnskador och sönderfall av njurarna.

Nu har vi en katt kvar och han har klarat sig. Min stora, tjocka Harry. Världens finaste ragdoll. Väntade nervöst hela torsdagen för att se om han också var körd. Som tur är har han inte druckit nåt. Nu är tvättstugan igenbommad, vi väntar på att få ut Molles livförsäkring av Agria, till veckan kommer gubbarna från värmefirman och lagar dödsfällan.

Hur som helst. Av olika anledningar lägger jag ned ett tag. Har mycket annat att tänka på och livet är lite tungt just nu.

Hej svejs!

4 kommentarer:

  1. Stackars, stackars er! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Vad hemskt... kram

    SvaraRadera
  2. Men jösses så tråkigt och usch så hemskt...! :-(
    Ta hand om dig och hoppas du återkommer på bloggen någon gång, det är kul att följa dig och din familj tycker jag. Som alltid skriver du träffsäkert, fyndigt och jättebra!
    Stor Kram från mig
    (Karin Dalarna)

    SvaraRadera
  3. Men fy så hemskt vännen! Jag saknar ord... :-( förstår om du inte orkar med bloggen. Hoppas som alltid dock att du fortsätter skriva. Massa Styrkekramar till dig och familjen! <3

    SvaraRadera