Bloggen om en trebarnsmammas fabulösa vardag - läs och njut. Jag lever ett högst ordinärt och vanligt svenssonliv, dock med en skimrande guldkant. Åtminstone om ni frågar mig. Är en flitig bloggerska sedan 2007. Älskar min familj och mina vänner. Gift sedan 2010. Hus- och kattägare. Ytterst otränad och en smula sockerberoende. Gillar att skriva, att läsa, att resa och att shoppa.

söndag 22 april 2012

Bio, födelsedag och Kjell

Blogger har ändrat utseende och jag hänger inte riktigt med känner jag...all denna ny teknik, puh. ;) Förra veckan var en hektisk sådan, som gick i socialiserandets tecken. Hann med både Mariebergsskogen, Ikea, fikaträff och lek hos vänner...och som krona på verket blev det även ett biobesök. Filmen var super (Hungerspelen, se och njut!), men frågan är om inte det faktum att man fick sitta på stjärten i drygt två timmar rockade mest. Att sitta stilla är varken jag eller Linn vana vid.

Förutom att umgås har vi firat lille Nisse som fyllt fyra år. Hurra hurra. Vi överröste vårt ibland försummade ("Nisse kan ju ärva Arvids...") mellanbarn med gåvor och han var SÅ nöjd. Snart blir det barnkalas och jag bävar en smula.

Just nu har vi så mycket om oss och kring oss att min hjärna går på högvarv. Många tankar som surrar, många planer, många förhoppningar...samt mycket oro/nervositet inför jobbstarten som närmar sig med stormsteg. Man får ta en grej i taget helt enkelt. För tillfället tänker jag koncentrera mig på att fixa kaffe åt Kjell från Seniorbolaget, som kommer hit för att fixa taket, väggarna samt listerna i Arvids rum. Kjell är supertrevlig, ganska billig i drift samt förhoppningsvis grymt effektiv. Dessutom tycker han att mitt kaffe är toppen. :)

2 kommentarer:

  1. Kjell rules!!!!!/Anna

    SvaraRadera
  2. Kan du skicka ner Kjell till Mölndal när du är klar? Vi har ett badrumsskåp som ska upp. Min bror har fortfarande inte fått tummen ur och kommit hit och hjälpt oss. Verkar som om de äldre är mer pålitliga än de yngre :-)

    SvaraRadera