Bloggen om en trebarnsmammas fabulösa vardag - läs och njut. Jag lever ett högst ordinärt och vanligt svenssonliv, dock med en skimrande guldkant. Åtminstone om ni frågar mig. Är en flitig bloggerska sedan 2007. Älskar min familj och mina vänner. Gift sedan 2010. Hus- och kattägare. Ytterst otränad och en smula sockerberoende. Gillar att skriva, att läsa, att resa och att shoppa.

måndag 28 november 2011

SOS Vilda djur, på engelska?

På söndagarna går ett barnprogram som heter SOS Vilda djur (SVTB klockan 19:00 om någon vill veta). Barnen gillar det skarpt och även vi vuxna står ut med att titta.
Förra veckans program handlade bland annat om en familj från Skåne som hittade en liten mårdunge. Mycket dramatiskt. När de filmade hur familjen redogjorde för sitt "fynd" utbrast vår storebror "men mamma, varför talar de ENGELSKA nu??".

Hehe. Ja, det kan man undra. Försökte förklara att skånska faktiskt är en form av svenska, vilket Storebror vägrade tro på. ;)

1 kommentar:

  1. Håller med storebror. När J var liten och vi såg på Lilla sportspegeln undrade hon varför programledaren pratade om spott hela tiden. Och det kan man verkligen undra!!

    SvaraRadera