Bloggen om en trebarnsmammas fabulösa vardag - läs och njut. Jag lever ett högst ordinärt och vanligt svenssonliv, dock med en skimrande guldkant. Åtminstone om ni frågar mig. Är en flitig bloggerska sedan 2007. Älskar min familj och mina vänner. Gift sedan 2010. Hus- och kattägare. Ytterst otränad och en smula sockerberoende. Gillar att skriva, att läsa, att resa och att shoppa.

torsdag 29 mars 2012

Liten kotte

Idag skall jag forcera mig in på Vårdcentralen med en murbräcka. Nu jädrar. Idag SKALL jag få en tid, för det är fanimig inte rätt att ens lilla unge skall ha febertoppar i två veckors tid utan att någon ens bemödar sig till att kika henne i öronen.

Sätter en peng på att L har öroninflammation igen. Och att hon haft det ett tag. Fick prata med Jordens Drygaste på sjukvårdsupplysningen, som började berätta för mig om "varför vi har feber". Sedan förklarade hon omständigt för mig (med nedlåtande och överlägsen röst) att virus tyväääärr inte går att behandla.

Alltså...jag borde väl slängt i ansiktet på henne vad jag jobbar med. Att jag arbetat på en medicinsk akutvårdsavdelning i flera år, samt att jag är specialistutbildad inom barnsjukvård (inte för att jag kan nåt än, men oh well). :(

Edit: Fick precis prata med en snäll distriktsköterska. Givetvis skall L få en tid, och det bums.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar