Bloggen om en trebarnsmammas fabulösa vardag - läs och njut. Jag lever ett högst ordinärt och vanligt svenssonliv, dock med en skimrande guldkant. Åtminstone om ni frågar mig. Är en flitig bloggerska sedan 2007. Älskar min familj och mina vänner. Gift sedan 2010. Hus- och kattägare. Ytterst otränad och en smula sockerberoende. Gillar att skriva, att läsa, att resa och att shoppa.

tisdag 28 februari 2012

Nytt jobb!



För att pigga upp denna negativa, bråkiga och hostiga morgon kan jag ju berätta en sak som jag är väldigt glad över. Jag har fått nytt jobb! Ett jobb jag verkligen vill ha och som jag är SÅ glad över. Jag skall nämligen jobba med BEBISAR. På neonatalavdelningen här på vårt sjukhus.

Allting har gått väldigt fort och jag begriper inte hur vi skall lyckas pussla ihop detta. Hade väl någon slags plan att vara mammaledig över sommaren; kanske längre. Istället blir det arbete heeela sommaren. Och förskola för vår minsting redan i maj. Kommer bli tufft som bara den, men detta är min chans. Om ni vill umgås är det bäst att ni passar på nu hehe, för sedan kommer jag ha fullt upp med jobb och tre barn.


Är spänd, nervös och jätteglad. Kommer dock sakna mina underbara arbetskamrater. Jag tycker så mycket om dem! Samtidigt är jag förstås glad att få användning för min specialistkompetens. Jag vill detta till 110% och är SÅ motiverad. Hur vi skall få ihop vardagen är en annan femma. Man får ta det som det kommer.

11 kommentarer:

  1. Stort, stort grattis!
    Ingen idé att oroa sig i förväg, släpp det och var glad nu. Du kan oroa dig när det är dags :-)

    SvaraRadera
  2. Men ååååh vad roligt gumman! Vad glad jag blir för din skull. GRATTIS till nya jobbet! Detta är nog precis vad du behöver. <3 Kram!

    SvaraRadera
  3. Wow! Stort grattis Kerstin! Vad fantastiskt roligt. Och vad fantastiskt duktig du är.<3

    Krya på dig!

    SvaraRadera
  4. Men vad roligt för dig, stort grattis!!!

    SvaraRadera
  5. Åh, då kommer du jobba med min fina kompis Martina! Hon börjar i mars och är supergo. Grattis till nya jobbet!

    SvaraRadera
  6. Jag blir himla glad för din skull! Kommer att sakna dig något så oerhört mycket. Men som du säger du måste ta vara på din special kompetens som du slitit för.
    Stor kram till dig!!

    SvaraRadera
  7. Det kommer bli såå bra! Jag är så glad för alla framtida prematurer, sjuka nyfödda och föräldrars skull som kommer behöva sjukhusvård i Karlstad - för nu får dom träffa DIG! Du passar som handen i handsken för detta fantastiska jobb. Det vet jag. Känner ingen som är så go mot bebisar och barn som du. Och jag vet också att du är en grymt kompetent ssk som kommer göra ett utmärkt jobb! Heja dig!!
    Och vad gäller vardagen, så löser sig allt, det brukar det alltid göra :-)

    SvaraRadera
  8. Grattis till nya jobbet! Vad roligt!! :-) Kram Karin (Dalarna)

    SvaraRadera
  9. Välkommen till oss :) Du kommer passa alldeles toppen hos oss, det är jag övertygad om! Massa kramar

    SvaraRadera
  10. Grattis cybermorsan!
    Kramar från Jannice.

    SvaraRadera
  11. Grattis! Så roligt för dig :)

    SvaraRadera