Bloggen om en trebarnsmammas fabulösa vardag - läs och njut. Jag lever ett högst ordinärt och vanligt svenssonliv, dock med en skimrande guldkant. Åtminstone om ni frågar mig. Är en flitig bloggerska sedan 2007. Älskar min familj och mina vänner. Gift sedan 2010. Hus- och kattägare. Ytterst otränad och en smula sockerberoende. Gillar att skriva, att läsa, att resa och att shoppa.

måndag 19 december 2011

Föräldragruppsfika


Liten dam i lördags. Tog kortet innan vi fixade till oss allihop och stack iväg för att träffa vår föräldragrupp. Alltså den föräldragrupp vi var med i när vi fick vår äldsta pojk. Med barn nr 2 hann vi aldrig delta i nån grupp, man fick prioritera annat (typ gå på toaletten). Vad gäller trean fick jag aldrig erbjudande om att gå med i en föräldragrupp. De kanske inte tycker man behöver sånt när man är flerbarnsförälder. Man får som sagt prioritera annat, exempelvis torka smulor, hantera dramaqueens (vår soon-to-be-femåring), försöka avstyra vulkanutbrott (finns det anger managementkurser för treåringar?) samt torka bajs (inte mitt eget såklart, sysslar inte med sånt).

Nåväl, vi hade supertrevligt i lördags! Var himla skoj att träffa alla mammorna och papporna igen och barnen lekte superbra. Vår lillebror var helnöjd, han är ju i princip nästan lika gammal som de andra barnen eftersom vi har så tätt mellan barnen. "Nu har jag många nya vänner mamma" sade han i bilen hem. Sweet.

Hoppas på att ses snart igen!

P.S Notera hårtofsen (?) på bebisens skalle. Thank god håller det på att växa ut mer hår runt om. Ett tag var jag rädd för att hon skulle se ut som en skallig Stig-Helmer som vuxen.

2 kommentarer:

  1. Det var väldigt kul att ni kom. Efter nyår får vi se till att kidsen får leka och om jag kan underlätta din vardag några timmar så gör jag gärna det.
    Ha en riktig god jul och gott nytt år!

    Kram jenny

    SvaraRadera
  2. Ja ååå ser toffsen. Så söööt! /Sara

    SvaraRadera