Bloggen om en trebarnsmammas fabulösa vardag - läs och njut. Jag lever ett högst ordinärt och vanligt svenssonliv, dock med en skimrande guldkant. Åtminstone om ni frågar mig. Är en flitig bloggerska sedan 2007. Älskar min familj och mina vänner. Gift sedan 2010. Hus- och kattägare. Ytterst otränad och en smula sockerberoende. Gillar att skriva, att läsa, att resa och att shoppa.

lördag 3 december 2011

Julklappstips!?

Har lite smått julklappspanik...vet inte vad vi skall ge barnen. Håller på och möblerar om här hemma, lillebror har fått flytta in i eget rum vilket dock leder till att bebisen blir utan. Och så vidare. Eventuellt skall vi göra om det stora rummet till ett lekrum åt dem samt köpa en TV. Fast skall barn ha egen TV när de typ är pyttesmå? Själv har jag aldrig haft egen TV. Micro fick vi sist av alla, video skaffade vi väl när "alla andra" köpte DVD. Haha.

Hur som helst, med tanke på det blivande lekrummet har vi köpt varsin gigantisk saccosäck, tror de kallas BigBoy eller nåt sånt. Som de får i julklapp. Jag har handlat lite kläder och varsin bok får de också förstås (läsning är något som vi uppmuntrar här hemma...). Känner dock att vi måste köpa någon leksak - vad sjutton skall man ge dem? De har ju så mycket... Storebror önskar sig jättekonstiga grejor, imorse nämnde han att ville ha en tapet.

Jaha, liksom.

Lillebror vill ha ALLT, senast en s.k "Scoobidoomaskin". Vet inte vad det är för något, hans brors förklaring var att "jamen det är en sån där reklam...". Antar att lilleman sett nåt på TV. Reklam riktad åt barn borde f-n förbjudas.

Om ni har tips på julklappar får ni gärna kommentera. Ett par av mina få läsare har barn i samma ålder...ni vet vilka ni är. :)

5 kommentarer:

  1. När vi frågar L vad han vill ha i julklapp så vill han ha ... en TRUMPET. Inte riktigt vad vi vill att han ska få ;)
    En ny cd-spelare till vår musikgalning blir det nog iaf, han har redan slitit ut en. Lite vanliga kläder och utklädningskläder blir det nog också. Svårt när han har allt redan. Kanske ett bakbord också :) Kram

    SvaraRadera
  2. Martin önskar sig typ allt :-O men Cars 2-saker ligger nog högst på listan ;-)var på Toys idag och han tittade särskilt längtansfullt på "Flexi Trex" med cars... Va mysigt det låter med lekrum på övervåningen :)) är det en sån där Fatboy ni har köpt?

    SvaraRadera
  3. Mycket tacksamt att ha en 3-månaders till jul.. Han får en tuggvänlig bok i strumpan, Stokkestol och dyna samt en jacka på kvällen. Dvs tre paket från oss...

    SvaraRadera
  4. Hmmm det är inte lätt det där med julklappar.... L ska få ett spel till wii vet jag, A ska få lite kläder och såklart någon leksak vet bara inte vad. Däremot önskar hon sig en "ruckarocke"=morgonrock :D Tycker vi har leksaker överallt och dom vill bara ha mer o mer... Liam har såklart sett nån sorts bana (cars 2) på reklam som han vill ha. Hoppas det är bra med er!! Kraaaam

    SvaraRadera
  5. radiostyrda bilar som går fort samt nya slaomhjälmar , sopbilar , helikoprtar m tillhörande jeepar , microfoner med stativ, stor dinosarier, lite nya filmer är bla lite av vad mina får kram
    Maria

    SvaraRadera